Senin, November 22, 2010

YEN ING TAWANG ONO LINTANG
YEN ING TAWANG ONO SEPUR NGANDANG

DUA KALIMAT ITU SAMA-SAMA BENAR
SEBAB TAWANG ITU BISA BERARTI LANGIT
JUGA BISA BERARTI
STASIUN KERETA API TAWANG SEMARANG

NANG SUROBOYO ONO SING JENENG-E
STASIUN SEMUT __ DUDU AKEH SEMUT-E
TAPI AKEH SEPUR-E !!!

NANG SITE IKI DULUR __ MBAREK AKU KANG MJ
SAMPEYAN KABEH
TAK AJAK BEDHEK-BEDHEK-AN




tebak-annya : __

NAMA KABUPATEN/KOTA DI INDONESIA

YANG TERDAPAT NAMA HEWAN DI DALAMNYA ?-?

jawabannya : __

sampeyan enten-i disik __ Kang MJ mau beri makan hewan kesayangan @kang dulu

lan sampeyan ojo sampek ngelu nggoleki jawaban-e bedhek-an iku

mengko pasti tak weneh-i jawaban-e

dulur-dulur iki jawaban-e :

buleleng => lele itu ikan

boyolali => boyo itu buaya

magelang => elang itu burung

pekalongan => kalong itu kalelawar berbadan besar

surakarta => sura itu ikan

suroboyo surabaya=> suro iku iwak sura itu ikan boyo iku buaya

barito kuala => kuala itu koala

manokwari => manok itu burung

sorong => orong kalo diulang apa bunyinya __

orong-orong __ wkkwkkwkk ...

saiki sing enak __ yo rungok-no lagu nang ngisor iki




Tidak ada komentar: